Konferenssekreterare sökes!

05.01.2021 kl. 14:03
Söker du ett jobb som du under våren 2021 kan sköta vid sidan av studierna eller behöver du fylla på dina studier med praktik? Då kanske jobbet som konferenssekreterare är någonting för dig!Söker du ett jobb som du under våren 2021 kan sköta vid sidan av studierna eller behöver du fylla på dina studier med praktik? Eller söker du bara annars ett extraknäck? Då kanske jobbet som konferenssekreterare är någonting för dig!

Finlands svenska biblioteksföreningen (FSBF) är en organisation som jobbar för biblioteksverksamhet och -gemenskap på svenska i Finland. Föreningen ordnar en årlig konferens, Finlands svenska biblioteksdagarna, då biblioteksanställda och biblioteksvänner från hela Finland samlas, umgås och fortbildas tillsammans. 2021 kommer den populära konferensen att ordnas helt digitalt. Konferensen hålls 10-11 maj 2021 och sänds från Helsingfors.

Vi söker en person som:
- ingår i vår konferensarbetsgrupp
- har insyn i film och streaming av föreläsningar
- kan jobba med sociala medier
- kan hålla många bollar i luften samtidigt.
- kan börja jobba på timbasis (ca 7h/vecka) från slutet av februari/början av mars (flexibelt, men ca 3 månader)

Arbetsuppgifterna kan anpassas enligt personens egna intressen och kunskaper.

En stor del av arbetet sköts på distans eftersom arbetsgruppen är utspridd över hela Svenskfinland, men under konferensen kommer en del av arbetsgruppen att finnas på plats för diverse praktiska uppgifter.

Konferensarbetsgruppen består av föreningens verksamhetsledare, ordförande samt ett flertal styrelsemedlemmar, så konferenssekreteraren kommer att ingå i ett fint team som stöder och hjälper varandra.

Vi önskar att du har goda kunskaper i svenska, men övriga språkkunskaper är en stor fördel.

Föreningen betalar timlön för uppdraget.

Skicka in din fritt formulerade ansökan och CV till verksamhetsledare Azra Arnautovic på azra.arnautovic@fsbf.fi senast 26.1.2021. Om du har frågor om uppdraget eller föreningen, ta mer än gärna kontakt med Azra antingen per e-post eller telefon på 0449706177.

admin admin